Започва първата седмица на горещия юли! Страхотните приключения и летните емоции

...
Започва първата седмица на горещия юли! Страхотните приключения и летните емоции
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Изненади за Дева и нови възможности за Риби

Започва първата седмица на горещия юли! Страхотните завършения и летните страсти към момента са на дневен ред за всяка зодия. А какво по-точно ви поучават звездите в края на обичания ни месец - ще разберете незабавно:

Овен

При вас, Овни, при започване на седмицата е допустимо да ви се наложи да се борите с съперници или противници. По всяка възможност ще има хора, които да са на друго мнение от вашето и да ви провокират да защитавате позициите си. Добре е да съумявате да запазвате хладнокръвие, с цел да не олеквате и губите почва под краката си. След четвъртък ще сте задоволително систематични, поредни и старателни и ще съумеете да докажете на всички към вас на какво в действителност сте способни. Важното е да не се впечатлявате от недоброжелатели, ами да си гледате вашата работа и отговорности.

Телец

При вас, Телци, при започване на седмицата не са изключени разправии с непосредствен до вас човек, на които по всяка възможност ще реагирате извънредно прочувствено. При всички случаи е добре да се стараете да запазвате хладнокръвие и да не се ядосвате за дребни и незначителни неща. След четвъртък много ще успокоите топката и ще имате потребност от отмора и домакински уют. Много е евентуално да отделите време на най-близките си хора и да се оставите да бъдете глезени от тях.

Близнаци

Вие, Близнаци, при започване на седмицата ще се занимавате с любовни въпроси. Обвързаните ще стигнат до значими взаимни отстъпки с половинката, до момента в който свободните ще завоюват обект на пристрастеността си. След сряда ще се насочите да решавате служебните си задължения. Ще сте извънредно пробивни и целеустремени. Много е евентуално да извършите забележителен пробив в работата си и пред висшестоящите.

Рак

Вие, Раци, при започване на седмицата не е изключено да се занимавате със фамилни или наследствени проблеми през седмицата, да теглите или погасявате заем или да работите с непознати пари и запаси. След сряда ще сте много по-философски настроени и няма да издребнявате. Възможно е да срещнете хора, които по един или различен метод да разширят мирогледа ви и да ви оказват помощ да видите нещата, в които сте забъркани от друга вероятност, което от своя страна ще ви помогне да решите някои от тормозещите ви проблеми.

Лъв

Вие, Лъвове, при започване на седмицата ще сте извънредно мощно открояващи се и сполучливи. По всяка възможност ще знаете по кое време, какво да кажете или предложите на другите, с цел да ги замаете и мотивирате да работят, както на вас ви е комфортно и угодно. След сряда може да очаквате обилни финансови приходи, които много ще укрепят бюджета ви, само че и за които има риск бързо да бъдат изхарчени за покупки и удоволствия.

Дева

Вие, Деви, ще сте доста любопитни и ученолюбиви при започване на седмицата. Възможно е да задълбочите знанията си в забавна дисциплинираност или да полагате значим изпит. След четвъртък е доста евентуално да имате забавни обществени задължения и да участвате в разнообразни събирания или празненства. Не са изключени също по този начин другарство с чужденци или пътувания отвън страната, които по един или различен метод ще ви обогатят.

Везни

При вас, Везни, седмицата ще бъде доста динамична и раздвижена. Не са изключени изненади в службата и измежду сътрудниците. Възможно е да ви се наложи да отмятате повече задания от нормално, само че ще сте задоволително ефикасни и бързо ще се справяте. След четвъртък ще сте на сантиментална вълна и по всяка възможност ще флиртувате интензивно с човек, с който работите.

Скорпион

Вие, Скорпиони, при започване на седмицата ще бъдете мощно ангажирани със фамилията или с някой от неговите членове, на който ще ви се наложи под една или друга форма да помагате. След сряда е допустимо в службата да съумеете да предприемете забележителен пробив и да извършите усещане на останалите със знанията и уменията си. По всяка възможност ще ви се отворят нови порти и шансове за напредък.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще посещавате разнообразни обществени събития при започване на седмицата. Не е изключено да се натъкнете на значими хора, които ще се окажат основни в живота ви. Възможно е с помощта на тях да ви се отворят нови порти и благоприятни условия за развиване. След четвъртък са евентуални щастливи случайности и забавни оферти, които ще ви се стоварват като гръм от ясно небе, само че ще са тъкмо това, от което най-силно се нуждаете.

Козирог

При вас, Козирози, седмицата ще стартира със обилни финансови съмнения и размишления за пари. Ще сте спестовни и прагматични. След четвъртък може да очаквате забавни позвънявания или известия, както персонални, по този начин и професионални, които могат да се окажат много потребни и освежаващи и да разнообразят естественото протичане на дните ви до края на седмицата.

Водолей

Вие, Водолеи, е допустимо да сключите значима и печеливша договорка при започване на седмицата. Ще имате визия, коя инвестиция би била сполучлива и коя не, с кои хора бихте работили и с кои не. След сряда ще сте по-меланхолични и чувствителни. Може да решите да си починете от обществените си задължения и да оставите време за себе си и за някое ваше занимание.

Риби

Вие, Риби, не е изключено при започване на седмицата да предприемете взаимни нови инициативи с най-близкия до вас човек. Ще се постраете да заровите предходни спорове и недоразумения посредством угриженост и положително отношение. След четвъртък са вероятни срещи с хора от висок обществен сан, които може да се окажат много решаващи за бъдещото ви развиване. Много е евентуално да сключите подмолни сделки или да кроите значими бъдещи проекти, за чиято реализация обаче може да ви се наложи да почакате известно време.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР